Wanden spuiten Rotterdam

wanden spuiten Rotterdam

Wanden spuiten Rotterdam

Denkt u erover om uw plafonds of wanden te laten spuiten in Rotterdam en omgeving? Is een goede prijs-kwaliteitsverhouding belangrijk voor u? Stopt u met zoeken, bij Sterk Latex Spuiten staan wij voor u klaar! Geen enkele opdracht is te groot voor ons. Wij spuiten uw plafonds en wanden in regio Rotterdam op een professionele manier.

Onze werkwijze

Als wij de wanden van uw woonkamer, slaapkamers of de gehele woning gaan spuiten, zijn goede voorbereidingen noodzakelijk:

  • Wij controleren de wanden

Omdat het spuiten van wanden het meest in de nieuwbouw voorkomt, moeten de betonwanden en de tussenwanden gecontroleerd worden op oneffenheden en gaten. Deze plamuren of egaliseren wij dan voordat we daadwerkelijk overgaan tot het spuitwerk (niet inbegrepen in de per m2 prijs).  

  • Wanden pleisteren

Om te zorgen voor een glad en strak resultaat, zullen onze stukadoors eerst de wanden pleisteren (niet inbegrepen in de per m2 prijs).

Wanden spuiten Rotterdam

Onze werkwijze

  • Het schuren van de wanden

Voordat wij overgaan tot het latex spuiten zullen de wanden in de nieuwbouwwoning met een speciale schuurmachine opgeschuurd worden. Dit is noodzakelijk om alle kleine oneffenheden weg te werken.

  • Het spuiten van latexverf

Als de muren glad en strak zijn dan gaan wij over op het spuiten van de wanden. In de meeste gevallen spuiten wij twee lagen. Soms is een derde laag latex nodig, maar dat is gewoon bij ons bij de prijs inbegrepen. Latexverf is er in alle kleuren, dus voor ieder wat wils!

Spuitwerk voor op uw wanden in een bestaande of nieuwbouwwoning, in Rotterdam en regio, is over het algemeen redelijk goedkoop.

wanden spuiten Rotterdam
wanden spuiten Rotterdam

Vrijblijvende offerte

Wij vinden communicatie erg belangrijk. Wij komen graag bij u langs om de werkzaamheden te bespreken en om de vierkante meters op te meten. Zo kunnen wij u een offerte op maat bieden voor een eerlijke prijs.