Wanden laten spuiten Barendrecht

wanden laten spuiten Barendrecht

Wanden laten spuiten Barendrecht

Sterk Latex Spuiten is het bedrijf dat u zoekt als het gaat om wanden laten spuiten in Barendrecht en regio. Met meer dan 13 jaar ervaring in het spuiten van onder andere wanden en plafonds, weten wij precies hoe wij het gewenste resultaat kunnen behalen.

Wij gaan voor het beste eindresultaat

Is een strakke en egale afwerking van uw plafonds en wanden gewenst? Wij gebruiken geen verfrollen, maar wij spuiten oppervlaktes. Spuiten is een snelle methode om uw plafonds en wanden strak af te werken. Woningen en bedrijfsruimtes kunnen we snel voorzien van een strakke en egale afwerking. Wij komen graag bij u langs in regio Barendrecht, voor het spuiten van uw plafonds en wanden. Wij gaan voor het beste eindresultaat!

Wanden laten spuiten Barendrecht

Een goede voorbereiding is noodzakelijk

Goede voorbereidingen zijn noodzakelijk als de gespoten oppervlaktes strak en egaal moeten worden. Sterk Latex Spuiten levert kwaliteit af en garandeert dat het spuitwerk, gedaan door ons, een aantal jaar mee kan mits er dus goede voorbereidingen zijn getroffen!

  • Wij controleren eerst de wanden op oneffenheden en gaten, deze worden door ons geëgaliseerd of geplamuurd;
  • Dan gaan wij eventueel de wanden pleisteren zodat er een glad en strak resultaat ontstaat als het spuitwerk gedaan is;
  • Het schuren van de wanden is belangrijk om alle oneffenheden weg te werken, zodat er uiteindelijk overgegaan kan worden op het daadwerkelijk spuiten van de latexverf;
  • Als de muren glad en strak zijn, dan gaan wij over op het spuiten van de wanden. In de meeste gevallen spuiten wij twee lagen. Soms is een derde laag latex nodig, maar is bij ons gewoon bij de prijs inbegrepen.
wanden laten spuiten Barendrecht
wanden laten spuiten Barendrecht

Vrijblijvende offerte

Spuitwerk voor op uw wanden in een bestaande of nieuwbouwwoning in Barendrecht en regio, is over het algemeen redelijk goedkoop. Wij vinden de communicatie tussen ons en de klant belangrijk. Wij komen graag bij u langs om de werkzaamheden te bespreken en om de vierkante meters op te meten. Zo kunnen we u een offerte op maat bieden voor een gunstige prijs.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte: 06 – 2053 3106