Muren spuiten Ridderkerk

Muren spuiten Ridderkerk

Op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf om uw muren te laten spuiten voor een mooi en glad resultaat in Ridderkerk? Dan bent u bij Sterk Latex Spuiten aan het juiste adres. Sterk Latex Spuiten is uw specialist als het gaat om latex spuitwerk. Met meer dan 13 jaar ervaring in het spuiten van latex, weten wij precies hoe wij het gewenste resultaat kunnen behalen.

Ons team van latexspuiters

Ons team van latexspuiters gaat tot het uiterste om perfectie te behalen en neemt geen genoegen met een voldoende. Deze vakmannen weten precies wat ze doen en dat zorgt ervoor dat klanten tevreden zijn met het gewenste resultaat. Bij ons staat kwaliteit op de eerste plaats en vele tevreden klanten zijn u voorgegaan met het laten spuiten van een muur in Ridderkerk en omgeving.

muren spuiten Ridderkerk

Latex in elke kleur

Standaard wordt er twee lagen latex door ons gespoten. Dit doen we om ervoor te zorgen dat de oppervlaktes geheel bedekt worden. Een derde laag latexverf is nodig als het na de eerste twee lagen niet dekkend genoeg is geworden, dit is gewoon bij onze prijs inbegrepen. Sterk Latex Spuiten staat voor transpiratie, precisie en eerlijkheid. Muren spuiten in Ridderkerk en regio kunnen wij in iedere gewenste kleur en we helpen u graag met het geven van het juiste kleuradvies, dit uiteraard kosteloos! 

Muren spuiten Ridderkerk

muren spuiten Ridderkerk

Hoogwaardige producten

Wij werken met topproducten van hoogwaardige kwaliteit. Daardoor kunnen wij garanderen dat u 5 jaar van nette latex muren of plafonds kunt genieten. Mocht dit niet zo zijn, zorgen wij ervoor dat het latexwerk keurig wordt hersteld. Er wordt door ons alleen maar gewerkt met producten die milieuvriendelijk zijn.

Een offerte aanvragen

Wij houden van een goede communicatie naar onze klanten toe en hanteren eerlijke prijzen voor het spuiten van muren in Ridderkerk en regio. Bent u benieuwd naar op wat voor manier wij u kunnen helpen met het spuiten van muren in Ridderkerk

Bel ons op voor een vrijblijvende offerte: 06 – 2053 3106.