Latexspuitbedrijf Rotterdam

latexspuit bedrijf Rotterdam

Latexspuitbedrijf Rotterdam

Sterk Latex Spuiten is hét latexspuitbedrijf als u op zoek bent naar een betrouwbaar, voordelig bedrijf met de juiste ervaring. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van latex spuitwerk en met ruim 13 jaar ervaring in latex spuiten weten wij waar we over praten.

Een mooi resultaat

Het mooiste resultaat voor uw plafonds en wanden wordt behaald door latex spuiten. Latex spuiten is een voordelige en snelle methode om uw plafonds en wanden egaal af te werken. De latex wordt met behulp van een hogedrukspuit aangebracht op de oppervlaktes. Ideaal voor woningen en bedrijfsruimtes, als u deze snel wilt laten voorzien van een mooie strakke afwerking.

Onze manier van latex spuiten

Standaard spuiten wij twee lagen latex om ervoor te zorgen dat bijvoorbeeld muren en plafonds geheel bedekt worden. Soms is een derde laag nodig, deze laag is dan bij de prijs inbegrepen. Sterk Latex Spuiten is een latexspuitbedrijf in Rotterdam en regio dat flexibel en betrouwbaar is. Wij kunnen de plafonds en wanden in iedere gewenste kleur spuiten en geven graag gratis kleuradvies. Bijna iedere ondergrond is te spuiten met latexverf, denk hierbij aan stucwerk, spachtelputz en granol. Maar ook brandwerende platen en systeemplafonds.

Latexspuitbedrijf Rotterdam

Wij gebruiken de beste producten

Sterk Latex Spuiten gelooft in kwaliteit en dus werken wij alleen maar met de beste producten die er te verkrijgen zijn, zoals Sigma Coating. Juist omdat wij alleen met hoogwaardige topproducten werken, is het voor ons mogelijk om maar liefst 5 jaar garantie te geven op het schilderwerk. Er wordt door ons alleen maar gewerkt met milieuvriendelijke producten van topkwaliteit en wij kunnen latex in elke mooie gewenste kleur mengen. Wij zijn hét latexspuitbedrijf van Rotterdam en omstreken.

Vraag nu een offerte aan

Wij werken nauwkeurig, snel en vinden transparantie naar onze klanten toe erg belangrijk. Wij komen graag bij u langs om de werkzaamheden te bespreken en de vierkante meters voor u op te meten. Zo kunnen we u een offerte op maat te bieden voor een eerlijke prijs. Wij zijn niet voor niets het beste latexspuitbedrijf in regio Rotterdam!

Neem vrijblijvend contact met ons op voor het opvragen van een passende offerte: 06 – 2053 3106

latexspuitbedrijf Rotterdam