Latex spuiten Ridderkerk

latex spuiten Ridderkerk

Latex spuiten Ridderkerk

Bij Sterk Latex Spuiten weten wij wat we doen als het gaat om latex spuiten in Ridderkerk en omgeving. Wij zijn een jong bedrijf dat nog steeds groeit en gevestigd is in Papendrecht. Omdat wij gespecialiseerd zijn op het gebied van latex spuitwerk en ruim 13 jaar ervaring in latex spuiten hebben, komen wij graag in Ridderkerk en regio voor het professioneel spuiten van latex.

Het gebruik van topproducten

Voor ons is kwaliteit erg belangrijk, dus werken wij alleen maar met topproducten, zoals Sigma Coating. Omdat wij alleen met hoogwaardige topproducten werken, is het voor ons mogelijk om 5 jaar garantie te geven op het spuitwerk met latex. Er wordt door ons alleen maar gewerkt met milieuvriendelijke producten van topkwaliteit en wij kunnen latex in elke mooie gewenste kleur voor u mengen.

Hoe wij latex spuiten

Wij spuiten standaard twee lagen latex om ervoor te zorgen dat de oppervlaktes die u gespoten wilt hebben, geheel bedekt worden. Af en toe is een derde laag latex nodig, en is gewoon bij onze prijs inbegrepen. Sterk Latex Spuiten staat voor flexibiliteit, nauwkeurigheid en betrouwbaarheid. Plafonds en wanden kunnen wij in iedere gewenste kleur spuiten en daarnaast geven wij gratis kleuradvies. Bijna iedere ondergrond is te spuiten met latexverf. Bijvoorbeeld stucwerk, spachtelputz, granol, systeemplafonds en zelfs brandwerende platen.

Snel en efficiënt

Denkt u erover om uw huis of kantoor opnieuw te laten schilderen? Dit is doorgaans een heel karwei en dus een tijdrovende klus. Spuitlatex is dan een goed alternatief voor schilderen met een verfroller. Door latex te laten spuiten krijgt u een gelijkmatiger resultaat en het gaat ook veel sneller. Latex spuiten in regio Ridderkerk is een voordelige en snelle manier om uw plafonds en wanden egaal af te werken.

Latex spuiten Ridderkerk

Een offerte of meer informatie nodig?

Wilt u graag een offerte of meer informatie? U kunt contact opnemen met Sterk Latex Spuiten. Wij zijn flexibel en komen graag latex spuiten in Ridderkerk en regio!

Bel voor meer informatie of voor het maken van een afspraak: 06 – 2053 3106