Kosten latex spuiten per m2 Rotterdam

Kosten latex spuiten per m2 Rotterdam

Kosten latex spuiten per m2 Rotterdam

Bij Sterk Latex Spuiten weten wij wat we doen en wist u dat de kosten voor latex spuiten per m2 in Rotterdam echt niet duur hoeven te zijn? Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf dat is gevestigd in Papendrecht. Omdat wij gespecialiseerd zijn op het gebied van latex spuitwerk en ruim 13 jaar ervaring in hebben, zijn wij het aangewezen bedrijf voor het spuiten van latex.

Waarom latex spuiten?

Het opnieuw schilderen van uw huis of kantoor kan een grote onderneming lijken. Als u het zelf doet, kost het echt veel tijd. Maar spuitlatex is een goed alternatief voor traditioneel schilderen met een verfroller. Met een laag spuitlatex krijgt u een gelijkmatiger resultaat en het gaat ook veel sneller. Omdat wij de muren verven met verfspuiten, heeft u geen vervelende oneffenheden meer op de muur. De kosten voor latex spuiten per m2 in regio Rotterdam vallen erg mee. Wij zijn nauwkeurig en snel.

De kosten voor latex spuiten - Kosten latex spuiten per m2 Rotterdam

De prijzen die wij hanteren zijn vaste all-in prijzen. Wij vragen voor het latex spuiten in Rotterdam en regio, € 8,50 per m2. Dit is voor het spuiten van plafonds en wanden. Deze prijs is van toepassing op alle kleuren waaronder WIT en RAL9010.

Onze prijzen zijn inclusief Sigma latex, materialen, afplakwerkzaamheden en arbeid.
Mocht er op het moment van schilderen een vloer in de woning liggen, dan kunnen wij deze voor u afplakken. Dit doen wij graag voor € 2,00 per m2.
Al onze prijzen zijn exclusief btw. Voor woningen ouder dan 2 jaar is het btw-tarief 9%, voor woningen jonger dan twee jaar is het btw-tarief 21%.
Wij berekenen geen voorrij- of parkeerkosten.

Kosten latex spuiten per m2 Rotterdam

Vragen over kosten latex spuiten per m2 Rotterdam?

Kosten latex spuiten per m2 Rotterdam

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u graag een offerte of meer informatie? Neem dan eens contact op met Sterk Latex Spuiten. Wij zijn flexibel en komen graag latex spuiten voor een goede prijs.

Bel voor meer informatie of voor het maken van een afspraak: 06 – 2053 3106