Airless spuiten Zwijndrecht

airless spuiten Zwijndrecht

Airless spuiten Zwijndrecht

Sterk Latex Spuiten is het bedrijf dat u zoekt als het gaat om airless spuiten in Zwijndrecht en regio. Met meer dan 13 jaar ervaring in het airless spuitwerk, weten wij precies hoe wij het gewenste resultaat kunnen behalen.

Een strakke en egale afwerking

Wilt u een mooie strakke en egale afwerking voor uw plafonds en wanden? Airless spuiten is dan zeker een oplossing. Airless spuiten is een snelle methode om uw plafonds en wanden strak af te werken. Woningen en bedrijfsruimtes kunnen we snel voorzien van een strakke en egale afwerking. Wij komen graag uw woning of bedrijfsruimte airless spuiten in Zwijndrecht en regio.

Airless spuiten Zwijndrecht

Een aantal voordelen op een rijtje

Sterk Latex Spuiten weet dat airless spuiten in Zwijndrecht en regio steeds meer grip begint te krijgen, als men oppervlaktes gespoten wil hebben. Dit is niet helemaal zonder reden. Het airless spuiten van oppervlaktes heeft voordelen:

  • De verf is gewoon makkelijk aan te brengen;
  • Het airless spuiten gaat vlot en efficiënt;
  • Iedereen kan airless spuiten, met een beetje oefenen komt u al heel ver;
  • Het is voordelig in de kosten, vooral als het gaat om grote oppervlaktes.
airless spuiten Zwijndrecht
airless spuiten Zwijndrecht

Onze ervaren airless spuiters

Omdat wij nauw samenwerken met collega-bedrijven, hebben wij een fantastisch team van ervaren airless spuiters dat vlot en precies alle oppervlaktes egaal kan spuiten. De verf wordt met een airless verfspuit onder hoge druk door een spuitmond geperst en daardoor ontstaan er kleine druppels, als een soort nevel. De verf sproeit dan als het ware op het oppervlak. Onze airless spuiters spuiten standaard twee lagen latex om ervoor te zorgen dat de oppervlaktes optimaal bedekt worden. Mocht een derde laag latex nodig zijn, dan is dit in de prijs inbegrepen. Plafonds en wanden kunnen wij in iedere gewenste kleur spuiten. Ons professionele team is meedenkend en we hebben klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan.

Een afspraak maken of een offerte op maat?

Wilt u graag een afspraak maken of wilt u een offerte op maat? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor het airless spuiten van uw muren en plafonds in Zwijndrecht en omgeving!

Telefoonnummer: 06 – 2053 3106