Airless spuiten Dordrecht

airless spuiten Dordrecht

Airless spuiten Dordrecht

Het kiezen van het beste bedrijf in airless spuiten, in Dordrecht en omgeving, kan lastig zijn. Misschien is voor u de prijs-kwaliteitsverhouding belangrijk? Dan bent u bij Sterk Latex Spuiten aan het goede adres. Met meer dan 13 jaar ervaring in het airless spuiten weten wij hoe wij een oppervlakte strak in de latex moeten zetten.

Wat is airless spuiten?

Wist u dat een airless verfspuit iets anders werkt dan een standaard verfspuit? Bij een airless verfspuit wordt de verf onder hoge druk, met wel liefst 90 tot 120 bar, zonder luchtmantel door een spuitopening geperst. Door de verf door in de kleine spuitopening te persen, wordt de verf verneveld. Strepen en banen behoren tot verleden tijd als u voor airless spuiten kiest. Het airless spuiten van gevels, wanden en plafonds, is de laatste jaren enorm in populariteit gestegen in regio Dordrecht. Dit komt omdat het door moderne technieken mogelijk is om een strak en duurzaam resultaat te behalen.

Airless spuiten Dordrecht

Team van specialisten

Er zijn verschillende opties om een woning of bedrijfspand te voorzien van een compleet nieuwe uitstraling. In plaats van dat er gebruik wordt gemaakt van verfrollen, is er tegenwoordig dus ook de mogelijkheid om gebruik te maken van een specialist die ervaring heeft met het airless verfspuitsysteem, zodat u verzekerd bent dat de verf strak op de oppervlaktes komt. Aangezien airless spuiten snel en nauwkeurig kan worden uitgevoerd, is het voordeliger. Vooral bij grotere oppervlaktes is het verschil in kosten duidelijk zichtbaar. Ons team van airless spuiters heeft de juiste ervaring in huis om het karwei vlot en precies uit te voeren.

Professionele airless spuiters

Ons team van professionele airless spuiters is precies in zijn werk en gaan door tot de klant tevreden is. Onze professionals hebben de skills en de juiste ervaring in huis om het gewenste resultaat te behalen. Sterk Latex Spuiten heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan en dat merkt u als klant. Juist om deze reden zijn vele tevreden klanten u voorgegaan.

airless spuiten Dordrecht
airless spuiten Dordrecht

Een afspraak maken voor een offerte op maat?

Wij vinden transparantie naar onze klanten toe erg belangrijk. Wij komen graag bij u langs om de werkzaamheden te bespreken en om de vierkante meters op te meten. Zo kunnen we u een offerte op maat bieden voor een eerlijke prijs.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte: 06 – 2053 3106